vrijdag 30 november 2018

STEEDS MEER LANDEN HAKEN AF


Bijna iedere dag komt er en land bij dat besluit om het migratie pact niet te tekenen. Deze week werd deze stap gezet door Slowakije. Tsjechië had deze stap al eerder gezet. In Zwitserland gaat het in de goede richting. De Zwitsers zullen niet tekenen omdat ze willen dat eerst het parlement een besluit kan nemen. Een zelfde route wordt in Italië gevolgd. Beide landen zullen niet naar Marokko gaan, en pas na een parlementair debat besluiten om te tekenen of niet. Het lijkt er op dat de tegenstanders van het pact in de twee landen de betere kaarten hebben.

Duitsland zal, zoals al was verwacht, wel tekenen. Merkel is immers een van de architecten van het pact. Toch is de Duitse regering er niet in geslaagd om dit alles geruisloos te doen. Door vastberaden acties van de AfD is het pact twee keer in het parlement besproken, en steeds meer Duitsers spreken zich tegen de plannen uit. Op veel plaatsen zijn er demonstraties, waaronder een landelijk demo in Berlijn op 1 december. Ook de Duitse media is nu gedwongen aandacht aan het pact te besteden. De Duitse regering is woedend over het feit dat er nu zo veel aandacht is, en is van plan om de vrijheid van meningsuiting verder te beperken.

Nederland wil het pact alleen tekenen als er een soort aantekening of inlegvel bij komt. Dit moet voorkomen dat het pact uiteindelijk toch bindend blijkt te zijn. Een typisch Nederlandse polder oplossing die eigenlijk niets oplost. De beste, en meest veilige weg is nog steeds om niet te tekenen. De strijd is in Nederland echter nog niet ten einde. De regering met nog 100 vragen van het Forum voor Democratie beantwoorden, en in december komt er ook een debat in de Tweede Kamer.

Nu al kunnen we vaststellen dat de campagne tegen het pact een groot succes is. Bijna heel Midden Europa heeft besloten niet te tekenen, of gaat dit later pas besluiten. De meeste landen die een dergelijk besluit hebben genomen vormen vaak wel het reisdoel van migranten. Door niet mee te doen hebben deze landen een aantal routes afgesloten. Dat is een veel groter succes dan we hadden kunnen verwachten. Intussen gaat de campagne natuurlijk gewoon door. Ook zullen we actie moeten voeren tegen een tweede pact, het zogenaamde Vluchtelingen Pact. Dit pact is eveneens levensgevaarlijk, en moet vernietigd worden. We zullen de elite en de globalisten geen enkele kans geven. Verzet werkt!! Laten we dus ook de laatste etappe tot een succes maken!

GLOBAL PACT FOR MIGRATION – NIET ON MIJN NAAM