woensdag 10 oktober 2018

OOSTENRIJK LIJKT UIT HET PACT TE STAPPEN

Er is nog wel veel discussie, maar het gaat er toch steeds meer op lijken dat ook Oostenrijk van het Global Pact on Migration zal afzien. De FPO heeft duidelijk gemaakt dat de partij niet zal accepteren dat de huidige blauw-zwarte regering een handtekening onder het pact zet. Deze beslissing is vooral het resultaat van een campagne door de IB in Oostenrijk. Met petities, posters en video boodschappen van Martin Sellner, is het pact uit de luwte gehaald en de discussie wordt nu openlijk gevoerd.

Dat is een teken dat het dus wel kan! We kunnen iets veranderen als we er hard genoeg aan trekken. Vergeet dus niet de voorbeeld brief te gebruiken om ook de Nederlandse vertegenwoordiger onder druk te zetten. Dit onzalige pact, dat Europa voor goed zal veranderen, moet van tafel!

Overigens is Hongarije nu volledig uit het pact gestapt. Eerder al had men besloten niet te tekenen in december. Er is dus aan alle kanten beweging. Laten we de globalisten en de Multi-Culti ideologen de voet dwars zetten. Er is nog tijd.

GLOBAL PACT FOR MIGRATION - NIET IN MIJN NAAM