woensdag 13 maart 2019

EUROPESE COMMISSIE WIL MIGRATIE PACT OPDRINGEN AAN ALLE LANDEN

 Na een wat stille periode is het Global Pact for Migration terug in het nieuws. Er is namelijke een document opgedoken van de juridische dienst van de Europese Commissie, waarin wordt gezegd dat er wordt gezocht naar mogelijkheden om het pact verplicht te stellen voor alle landen. Dus ook voor de landen die het stuk niet hebben getekend. Het document was geheim, maar de Hongaarse regering heeft het naar buiten gebracht als een waarschuwing. Eerder al waren er tekenen dat vooral Merkel alle landen wil verplichten om het pact te accepteren. Het geeft opnieuw aan hoe democratisch de globalisten zijn.

Ook op andere terreinen zijn er alarmerende signalen. Er gaan geruchten dat George Soros, samen met de Europese Unie, een nieuw visa systeem wil introduceren om nieuwe migranten uit Afrika naar Europa te halen. Al deze geruchten worden ontkend, maar de plannen zouden heel goed binnen het pact passen. Immers, het pact was bedoeld om de illegale migratie legaal te maken.

We zullen de ontwikkelingen blijven volgen, en nieuwe feiten naar buiten brengen als er verdere ontwikkelingen zijn. We willen nu alvast stellen dat we niet zullen accepteren dat de globalisten een nieuwe migrantenvloed naar Europa brengen. GENOEG IS GENOEG.

In plaats van meer migranten hebben we een remigratie programma nodig, zodat alle illegale migranten zo snel mogelijk kunnen worden uitgezet. Gelijktijdig moeten de grenzen op slot. Kortom; de strijd gaat gewoon door.

GLOBAL PACT FOR MIGRATIE - NIET IN MIJN NAAM