donderdag 13 december 2018

WAAROM WE EEN OVERWINNING KUNNEN VIEREN IN DE CAMPAGNE TEGEN HET PACT


Begin deze week tekende een aantal VN staten in Marokko het intussen beruchte Global Pact for Migration. Van de 193 leden schijnen er 163 het pact te steunen. Eigenlijk waren er maar 150 landen echt aanwezig, dus ergens klopt er iets niet. De ondertekening vond plaats nadat wij, en vele medestanders in heel Europa, maanden lang strijd tegen dit verwerpelijke document voerden, dat als doel heeft de volksuitwisseling legaal en compleet te maken. Op het eerste gezicht zou je dus kunnen zeggen dat het ons niet is gelukt om het pact van tafel te krijgen. Dat klopt, maar toch kunnen we zonder twijfel zeggen dat we een enorme overwinning op de elite hebben geboekt. Een overwinning die in het begin eigenlijk uitgesloten leek. Niet overtuigd? Laten we dan maar eens kijken waarom een kleine maar heftige viering zeker op zijn plaats is.

Toen de campagne tegen het pact in augustus hier en daar in Europa begon, was de inzet van de globalisten elite duidelijk; na twee jaar van onderhandelen met Duitsland als de drijvende kracht, moest het pact dit jaar zo geruisloos mogelijk ondertekend worden. Men wilde geen oppositie, geen kritiek en al helemaal geen publiciteit. Daarom ook was het pact tot een zogenaamde “soft law” verklaard. Op die manier hoefde het stuk niet in de nationale parlementen besproken te worden. De bepalingen, die Europa voorgoed zouden veranderen, konden dan door de achterdeur ingevoerd worden nog voordat iemand het in de gaten had. Dat plan hebben we allemaal samen met een doffe dreun opgeblazen. Toen in Oostenrijk de campagne van start ging, begonnen veel mensen heel langzaam wakker te worden. Maar voor lange tijd leek dit niet voldoende. In het begin had het er alle schijn van dat we roepende in de woestijn waren. Maar, en daar mogen we gerust een beetje trots op zijn, we bleven hardnekkig volhouden.

Er kwamen artikelen, posters, petities en flyers. Er werden brieven geschreven aan politieke partijen, parlementsleden en zelfs aan diplomaten. Dit gebeurde over heel Europa. Voor dat de campagne begon hadden alleen de VS en Hongarije besloten niet mee te doen. Lange tijd bleef dat zo. Tot Oostenrijk, onder druk van de activisten en de bevolking, besloot om uit het pact te stappen. Het was het eerste land in Midden Europa dat deze stap zette. Op dat moment begon de sneeuwbal te rollen. Steeds meer mensen kregen in de gaten wat er in het pact stond en de regeringen kwamen onder druk. Het aantal landen dat uitstapte of twijfels aantekende nam steeds meer toe. Denemarken, Israel, Bulgarije, Tsjechië, Slowakije, Zwitserland, Italië, Estland, Slovenië, Australië, Kroatië, China, Polen, Japan, Zweden, Zuid Korea, Chili, en zelfs Nederland en België. België en Nederland tekenden wel, maar in België leidde het pact tot een kabinetscrisis en een minderheidsregering, en Nederland legde een aparte verklaring af waarin men duidelijk maakte dat de Nederlandse regering alleen binnen de boot zal blijven zo lang het pact niet bindend is. Komt dat er toch van, en die kans is levensgroot, zal ook Nederland de handtekening terugtrekken. Brazilië zal dat waarschijnlijk al in januari doen.

Tegen de wil van de elite en de verschillende regeringen in, is het pact toch besproken in een aantal parlementen. In Nederland was hierbij het Forum voor Democratie de drijvende kracht. Hier en daar is er zelfs over gestemd. Het resultaat is dat nu iedereen de kans heeft gehad om te zien wat er in het pact staat, en hoe gevaarlijk de inhoud is. Dat was ook duidelijk op straat te zien. In een aantal landen werd tegen het pact gedemonstreerd. Dit gebeurde ondermeer in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Groot Brittannië. In Frankrijk werd de campagne tegen het pact opgepakt door de Gele Hesjes. Overal gebeurde wel wat, en veel mensen raakten betrokken die normaal gesproken buiten de politiek blijven. Terwijl dit allemaal gaande was, kwam het pact stap voor stap ook in de media. Eerst hield de gelijkgeschakelde pers in heel Europa zich aan het zwijggebod van de elite, maar dit bleek niet houdbaar. Natuurlijk viel men in het algemeen het pact niet aan, maar er was tenminste publiciteit, en er waren ook positieve uitzonderingen zoals Elsevier in Nederland.

Natuurlijk was er veel kritiek op de tegenstanders, maar gelijktijdig werden de details van het pact gepubliceerd, en dat was nu precies de bedoeling. Er zullen nog steeds mensen zijn die niet weten wat het pact is. Maar iedereen die het wil weten heeft nu de kans, en dat was aan het begin wel anders. Natuurlijk leverde dit woedende reacties op van die partijen die deel uit maken van de elite. Het liep immers allemaal niet zo als men jarenlang had gepland. Kijk alleen maar naar de kaart van Midden Europa, en je ziet dat praktisch het hele gebied van Denemarken tot aan Italië buiten het pact blijft. Juist deze landen had de elite nodig om de bevolkingsuitwisseling een feit te maken. Dat is een gevoelige klap die men niet zo snel te boven zal komen. Het zal nu ook veel moeilijker worden om het pact met terugwerkende kracht toch bindend te maken. Veel regeringen zijn op hun hoede, en ook de volkeren in de verschillende Europese landen weten nu waar ze op moeten letten. Dat is een verworvenheid waar we aan het begin van de campagne niet echt op konden rekenen. We hebben allemaal samen het spelletje van de globalisten in de war geschopt. Laat dus niemand geloven dat actievoeren geen zin heeft.

En het gaat nog verder. Oostenrijk heeft nu besloten om ook buiten het tweede pact, het vluchtelingen pact te blijven. De Oostenrijkse regering zal dat tweede pact alleen voor kennisgeving aannemen, en zich blijven houden aan de bepalingen die staan in de Verklaring van de Rechten van de Mens. Ook dat is weer een overwinning, omdat Oostenrijk eerst wel degelijk van plan was het vluchtelingen pact te accepteren. We kunnen allemaal samen best een beetje trots zijn op wat er is bereikt. Onze overwinningen zijn zeldzaam, dus als een keer iets lukt, moeten we dat ook na behoren vieren. Dat is intussen ook al op verschillende plaatsen gebeurd.

Blijft natuurlijk de vraag: Hoe nu verder? Het spreekt voor zich dat de elite de plannen niet zo maar zal opgeven. Ze zullen proberen om de bevolkingsuitwisseling toch door te zetten. Maar dat zullen ze nu in het volle daglicht moeten doen, en niet meer in de schaduw. En, wij zullen klaar staan om iedere keer opnieuw in te grijpen als men iets probeert. Ook kunnen handtekeningen die nu nog onder het migratie pact staan later weer worden ingetrokken. De wind in Europa is aan het draaien, en in de toekomst zal de elite het een stuk moeilijker hebben. Laten we daarom allemaal samen de strijd voortzetten. Het gaat immers om onze toekomst en de toekomst van de komende generaties, en dat is geen kleinigheid.

Terwijl de globalisten elite het migratie pact vierde in Marokko, pleegde een islamitische terrorist een aanslag op een Kerstmarkt in Strassbourg, het tweede hoofdkwartier van de Europese Unie. Drie mensen werden doodgeschoten door de 29-jarige moordenaar, die op een lijst van 20.000 gevaarlijke salafisten stond. Twaalf mensen raakten gewond. Een poging eerder op de dag om de man te arresteren mislukte, omdat de Franse politie te laat was. Er werden wel granaten in zijn woning aangetroffen. Dit is het ware gezicht van het Europa van het Pact, het Europa van Merkel en Macron. Ons antwoord: VERZET! VERZET! VERZET!   

GLOBAL PACT FOR MIGRATION - NIET IN MIJN NAAM